Găteștefin este unul dintre cele mai inovative laboratoare din Cluj-Napoca cu o gamă variată de produse artizanale de cofetărie.

Contact/comenzi

0746STEFIN (783.346)

FOLLOW US

Despre noi

Lansat in 2014 GATESTEFIN este atelierul de deserturi artizanale unde poti găsi produsele pe care le căutai, potrivit de dulci atât pentru tine cât și pentru copii, fiecare desert, tort este personalizat și numai din ingrediente naturale. Fie ca ai un eveniment important sau pur și simplu vrei sa savurezi un desert bun și ușor, te invitam sa ne treci pragul!

Where your dreams
come true

Vă invit să descoperiți un joc plăcut exotic de savori contemporane, atent selecționate, preparate cu multă dragoste într-o manieră cu totul naturală plecând de la produse autentice.
Despre-noi

Delicious and elegant cakes.

I strongly recomend!

Emma

client

Am gustat cel mai bun tort brownie cu fructe de pădure.

Pe lângă gust tortul a fost foarte drăguț decorat. Recomand din tot sufletul.

Kristina

client

Cel mai fin și delicios carrot cake!

Recomand cu drag! Felicitări!

Oana

client

Red Velvet nu va fi singurul tort pe care îl voi încerca

Prăjituri/torturi extrem de bune am mai mancat. Dar prăjituri care să fie atât de bune încât să simt pasiunea cu care au fost făcute, nu. Cu siguranță Red Velvet nu va fi singurul tort pe care îl voi încerca de la Găteștefin. Mulțumesc foarte mult!

Eliza

client

Mulțumesc mult cofetăriei "Găteștefin"!

Mi-a plăcut foarte mult tortul "pavlova cu fructe de pădure" pe ca mi l-ați facut de ziua mea! Minunat! Si nu o spun doar eu, ci și toată familia mea, care a fost încântată de acest tort!

Rodi

client
Despre-noi